Brandrep

 

Regelmatig zijn wij op zoek naar leuke modelletjes / brandreps die op de foto willen met onze kleding aan. Heb jij kids die het leuk vinden om op de foto te gaan, ben je zelf gek van social media & fotografie en wil je gratis kleding ontvangen? Dan zijn we op zoek naar jullie! Op social media delen we berichten wanneer we weer op zoek naar Brandreps en hoe je jouw kindje(s) kunt opgeven. Momenteel zijn we op zoek naar newborns die in november zijn geboren voor onze Birth Flower Collectie!

Brandrep worden voor Lieve Lies

Voor onze verschillende communicatiemiddelen zoals social media en de website, zijn wij op zoek naar knappe kids én papa’s of mama’s die goede foto’s kunnen maken. Jullie krijgen kleding van ons opgestuurd en in ruil daarvoor maak je mooie foto’s, die wij mogen gebruiken. Dit wordt ook wel ‘Brandrep’ genoemd.

Wanneer je Brandrep voor Lieve Lies bent, dienen de foto’s aan de volgende normen te voldoen:

- Goede kwaliteit;

- De kleding wordt goed in beeld gebracht;

- Neutrale achtergrond (binnen of buiten, mag allebei).
- Heldere foto's die aansluiten bij onze huisstijl

- Wanneer je Brandrep bent dan is het van belang dat je ook daadwerkelijk achter onze webshop staat en deze ook promoot via je eigen social mediakanalen. 

Wat verwachten wij van jou als Brandrep?

  • Onze collectie vind je leuk en zou je zelf ook kopen
  • Je bent actief op social media (Instagram & Facebook, openbare accounts)
  • De foto’s deel je op je eigen Instagram en/of Facebook in stories en met een post, met een tag van @lievelies.nl
  • Regelmatig deel je de foto’s via social media, dus niet eenmalig
  • Je geeft toestemming aan Lieve Lies dat wij de foto’s mogen gebruiken op onze eigen social media kanalen, website en eventuele andere reclame uitingen zoals flyers. 

Je levert zo'n 8 å 10 verschillende foto's aan binnen 7 dagen na het ontvangen van de kleding. De kleding die wij kosteloos naar jou opsturen, mag je daarna uiteraard houden. De kleding mag niet na het maken van foto’s worden doorverkocht aan derden

Volg ons op social media

Super leuk als je ons volgt op social media. Dan krijg je alvast een indruk van de kleding die wij verkopen. De actuele kortingen en nieuwste producten delen we ook op onze social media kanalen. Volg ons op Facebook & Instagram en blijf op de hoogte!