Moederdag tips voor een onvergetelijke dag

Het is bijna Moederdag en we willen natuurlijk alle mama's in het zonnetje zetten! Hieronder vind je een heleboel tips hoe je jouw mama kunt verwennen. Ook heb ik wat leuke cadeau tips voor je verzameld, zodat je mama extra blij is!

Moederdag cadeautip 1: Een zelf gemaakt knutsel cadeau

Al jaren op nummer 1 staat natuurlijk een zelf gemaakt knutselcadeautje. Alle mama's zijn daar dol op. Hoe meer lijm hoe beter/ Je kan mama's niet blijer maken dan met een leuke zelfgemaakte knutsel. Maak bijvoorbeeld een toffe woltekening:

Juf Jannie heeft nog veel meer leuke en inspirerende knutselvideo's op haar YouTube kanaal staan!

Tip 2: Een bos bloemen

Mama's worden altijd blij van een mooi bloemen! Althans, deze mama wel! Houdt je mama van zonnebloemen? Een gladiool? Of misschien wel van tulpen? Zoek bij de bloemenwinkel de mooiste en vrolijkste bloemen voor jouw mama.! Wedden dat ze de hele dag straalt! 

Tip 3: Ontbijt op bed

Alle mama's houden ervan om verwend te worden en hoe kun je je mama nou beter verwennen door haar een ontbijtje op bed te brengen. Gerommel horen in de keuken en wakker worden met de geur van croissantjes of pannenkoeken en een lekker glaasje sinaasappelsap (of glas wijn). Je mama's dag kan niet meer stuk!

 

Tip 4: Uit eten in de woonkamer

Neem mama mee uit eten in jullie eigen woonkamer! Bereid samen met je broertje, zusje en/of papa een heerlijk diner voor. Bekijk alle kookboeken in jullie huis en kies wat jouw mama het aller, aller lekkerste vindt. Dek en versier de tafel mooi en gezellig, en knutsel een leuk menuutje met de gerechten die jullie hebben gemaakt. Ontvang je mama als een echte gastheer of vrouw, geef je mama haar lievelingsdrankje en ze heeft gegarandeerd een heerlijke avond!

Tip 5: De hele dag niets hoeven

Vaak zijn mama's de hele dag in de weer: de was, de vaat, schoonmaken, stofzuigen, dweilen en sommige mama's werken ook nog daarbij. Jaa, jaa, ik weet dat papa's ook dingen doen, maar het gaat nu om de mama's. Papa's zijn in juni aan de beurt 😉. Hoe fijn zou het zijn als je mama even niets hoeft te doen, daar zijn moeders ook dol op namelijk. Het huis opruimen, de vaat doen en koffie zetten terwijl je mama haar favoriete serie kan kijken. Dat klinkt voor mama's heerlijk!

Tip 6: Genieten is ons Boshuisje 

Kom genieten in ons Boshuisje in de bossen van Noord-Limburg! In ons huisje kun je genieten van de natuur, de rust en de ruimte. Daarnaast staat er buiten een hottub, kun je genieten van een fijne keuken, een luxe badkamer met inloopdouche en ligbad. Daarnaast krijg je van ons 98% eekhoorn garantie. Neem een kijkje op de website van Lilly's Boshuisje voor meer informatie en de beschikbaarheid! 

Tip 7: Extra lief zijn voor mama

Mama's zijn gek op lieve kinderen, maar op moederdag nog een beetje meer. Lezen hoe lief ze zijn op een kaartje en horen hoe lief ze zijn in een gedichtje, ze kunnen er niet genoeg van krijgen. Laat het op verschillende manieren weten dat je haar zo lief vindt. Dit is het goedkoopste Moederdag cadeau wat je maar kunt geven en je mama straalt de hele dag!

Moederdag cadeau tip 1: Lekker verwen pakket

Mama's zijn gek op lekker ruikende producten, zoals bijvoorbeeld de producten van Rituals. Mijn lievelingsgeur is met uitstek de Ritual of Sakura! Je kunt bijvoorbeeld kiezen voor een heerlijke doucheschuim of een lekkere bodycreme. Of wat dacht je van geurstokjes, zodat je mama nog lang kan genieten van de lekkere geuren of een heel verwen pakket!

Moederdag cadeautip 2: Mama to-be 

Ook de mama's to-be mogen in het zonnetje gezet worden, toch? Geef de mama to-be bijvoorbeeld een 9 maanden boek. Zo kan de toekomstige mama alle bijzondere, gekke en leuke momenten van haar zwangerschap opschrijven in een mooi boek. Leuk om te doen en leuk om later terug te lezen!

Moederdag cadeautip 3: "Mama vertel eens" boek

Geef aan je moeder het "Mama vertel eens" boek, zodat je mama deze kan invullen. Je mama schrijft er allerlei herinneringen in op en als je oud genoeg bent krijg je het boek ingevuld weer terug. Een herinneringsboek is een feest voor het kind dat het cadeau krijgt van zijn of haar mama. Maar ook voor mama is het een bijzondere belevenis om de leuke vragen te beantwoorden. 

Moederdag cadeautip 4: 'De liefste mama' tas 

Is jouw mama de aller, allerliefste? Geef haar dan deze leuke tas met de tekst: "#momlife". Met deze handige en leuke tas kan je mama lekker shoppen of naar het stand. Ik vind 'm zo leuk!

Moederdag cadeautip 5: Het '20 minuten or less' kookboek

Dit kookboek is echt een musthave voor alle mama's! Er staan heerlijke gerechten in die je binnen 20 minuten kunt maken. Ideaal voor de momenten dat je mama even snel en iets lekkers in elkaar moet flansen.  

Moederdag cadeautip 6: Geef een gezelschapspelletje 

De meeste mama's zijn gek op gezelschapspelletjes! Geef haar een leuk gezelschapspel zoals, 30 seconds, Party & Co Family of Trivial de familie editie. Super leuk om daarna een spelletjes marathon te houden. Ik ben er gek op!

 

Voor alle lieve mama's; neem het er deze Moederdag maar eens goed van, want weetje... jij bent een topmama en dat mag, nee dat moet, op Moederdag gevierd worden. 🧡 Een hele fijne dag!

Liefs,

Lieve Lies

 

P.s. Vergeet ook alle lieve oma's niet!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.