Voorjaarscollectie Lieve Lies

Yes, het is januari en dat betekent dat we uit de donkere dagen langzaam naar het voorjaar gaan. Ik vind de wintermaanden gezellig, maar ik ben écht een lente/zomer persoon Dus ik kan niet wachten tot we weer heerlijk buiten in het zonnetje kunnen zitten.! Ook bij Lieve Lies zijn we druk bezig om de leukste items bij elkaar te shoppen voor voorjaarscollectie. Zo hebben we nieuwe merkjes ontdekt, zoals: Voor Pateekees, Eli & Nev en Mamino. Sommige van deze items vind je al in de webshop! 


Daarnaast hebben we deze voorjaarscollectie vooral gezocht naar toffe, stoere jongenskleding, maar ook unisex kleding. Unisex kleding is ideaal voor zowel jongens als meisjes en daarnaast door onze vele duurzame kinderkleding kunnen ze extra lang mee! Ook handig dus voor eventuele broertjes en/of zusjes. 

Nieuw Eli & Nev

Eli & Nev is een nieuw merkje uit Turkije met een vleugje Frans. De stijl is geïnspireerd op de Franse stijl en daarnaast staat dit merk voor comfortabele kleding waar je kindje heerlijk vrij in kan bewegen.. Eli & Nev werkt met OEKO-TEX gecertificeerde stoffen en vrijwel alle items zijn van 100& katoen gemaakt. 

Momenteel hebben we een aantal super leuke, zomerse jurkjes ingekocht en kun je vinden in de webshop! Wij zijn helemaal fan van dit heerlijke merkje!

Mamino

Mamino is een merkje uit Duitsland. We hebben dit merkje gevonden toen we op zoek waren naar stoere, toffe jongens kleding. Bij Mamino hebben we aan aantal toffe jongens t-shirt & sweaters ingekocht. 

De stoffen zijn 100% katoen en zijn prachtig van kleur! Wij zijn onwijs blij met deze nieuwe items in de webshop!

Siemz

Bij Siemz hebben we een aantal unisex items ingekocht. Unisex kinderkleding is enorm handig voor ouders met zowel jongens als meisjes. Door de kwaliteit en het unisexlabel kunnen deze items door zowel jongens als meisjes gedragen worden en nog extra rondes mee voor broertjes of zusjes bijvoorbeeld. Daarnaast zijn de items tijdloos, hebben de mooiste en fijnste stoffen en kunnen eindeloos gecombineerd worden.

Lieve Lies is altijd op zoek

Uiteraard is dit nog maar een kleine sneakpeak van de voorjaarscollectie, want we zijn altijd op zoek naar nieuwe merkjes en nieuwe spulletjes. Je kunt op de pagina ' NIEUW' alle nieuwe items vinden. Deze pagina wordt wekelijks aangevuld met nieuwe items!

Heel veel shop plezier!

Liefs,
Lieve Lies