Siemz

Gepubliceerd op 1 januari 2022 om 14:33

Be unique, be Siemz 

Dit is sinds een aantal jaar het motto van Siemz. Het merk Siemz ontwerpt comfortabele kleding waar kinderen zich lekker invoelen met een uniek randje. Nét even anders. En laat Lieve Lies daar nou net van houden!. Vanuit deze visie ontwerpt Siemz twee keer per jaar een nieuwe collectie. 

Siemz & Duurzaamheid

Siemz draagt een steentje bij, voor een beter milieu door zo duurzaam mogelijk kleding te produceren. Siemz produceert zo veel mogelijk kleding in hun eigen atelier, en waar dit niet lukt werken zij samen met kleine ateliers. 

Siemz vindt het belangrijk om mensen bewust te maken van de manier waarop ze consumeren. De kleding van Siemz is gemaakt om lang mee te gaan en steeds opnieuw te worden gedragen. De kleding gaat lang mee, en kan door een broertje of zusje worden gedragen.

Unisex
Door de kleding zo veel mogelijk unisex te maken, kan het eenvoudig doorgegeven worden aan broertjes en zusjes, waarbij het geslacht niet zo veel uit maakt. Wil je de kledingkast van je kind aanvullen, dan kun je iets uit de nieuwe collectie kopen en combineren met items uit eerdere collecties. Handig toch?

We love Siemz!