Een extraatje verdienen met het invullen van enquêtes - tips & tricks

Zoals sommige van jullie weten zit ik al een tijdje in de ziektewet, vanwege mijn zwangerschap én zoals sommige van jullie weten ben ik een bezige bij, dus stil zitten.... Deze maand ben ik begonnen met het invullen van enquetes via deze app. En ik moet zeggen.. ik begin er aardig goed in te worden (oefening baart kunst denk ik?). Aangezien de prijzen van tegenwoordig de pan uit razen en sommige van jullie wellicht ook baat hebben bij een extraatje, deel ik graag mijn ervaring en mijn tips & tricks om een extraatje in de maand te verdienen..

 

Inmiddels ben ik zo'n 12 dagen bezig met het invullen van enquêtes en heb ik mezelf toch al zo'n €80 kunnen uitbetalen. Per enquête verdien ik mini bedragen, maar als je alles bij elkaar optelt, loont het toch best behoorlijk. Zeker als je niets te doen hebt (zoals ik, haha). Het nutteloos scrollen op m'n telefoon werd ik een beetje zat, dus kan ik maar beter iets 'nuttigs' doen om de tijd te vullen.

 

Voor het invullen van de enquêtes gebruik ik de volgende app De uitbetalingen kun je vanaf een bedrag van €3 gemakkelijk via PayPal doen. PayPal koppel je gemakkelijk aan je bankrekening nummer. Je kunt ook kiezen voor een Gift Card van Zalando of Amazon. 

Handig om te weten:
- Het is handig om een klein beetje mee te bewegen met de enquete. Wil je daar meer in's en out's over? Mail me dan gerust!
- Vul via instellingen - profielgegevens - allerlei gegevens over jezelf in. Zo krijg je meer enquêtes om in te vullen. Je mag best een beetje overdrijven.
- Als je iedere dag voor €2 aan enquêtes invult heb je toch €56 in de maand extra. 
- Je kunt de enquête ook vast aanzetten en invullen wanneer je zelf tijd hebt. Op het toilet, op de bank, in bed, tijdens het wachten etc.

Inmiddels lig ik thuis met bedrust, vanwege te vroeg gebroken vliezen, dus ik heb echt vrij weinig te doen. Maar onderstaande afbeelding is een overzicht van mijn saldo en uitbetalingen. Toch een leuk zakcentje! Ik hoop natuurlijk niet dat jullie hetzelfde hebben als ik, maar €2,- per dag moet zeker lukken (zeker als je ipv nutteloos scrolt op je telefoon een enquête maakt) Als je vragen hebt, let me know! Ik denk graag met je mee. Succes! 

Reactie plaatsen

Reacties

Kim
10 maanden geleden

Hi :),
Ben je blog aan het lezen en benieuwd naar je handig om te weten :), kan je mij daar meer over vertellen?
Groetjes Kim

Lieve Lies
9 maanden geleden

Stuur me gerust een mailtje! ♥️