Vaderdag tips om papa extra in het zonnetje te zetten

Mama's & kids opgelet: het is alweer bijna vaderdag! En we willen natuurlijk alle lieve, stoere, sterke en knappe papa's in het zonnetje zetten! Hieronder vind je een heleboel tips hoe je jouw papa een heerlijke vaderdag kunt bezorgen, want jouw papa is toch de liefste van de hele wereld? Natuurlijk heb ik ook leuke cadeau tips voor je verzameld, zodat papa een onvergetelijke vaderdag heeft!

Tip 1: Ontbijt op bed

Ook papa's houden ervan om verwend te worden en hoe kun je papa nou beter verwennen door een ontbijtje op bed te brengen! Een lekker eitje, lekkere broodjes uit de oven, een lekker glaasje sinaasappelsap of melk en je papa's dag kan niet meer stuk!

Tip 2: Klussen met papa

Pak de klus spullen uit de berging en ga lekker een dagje klussen met je pap! Lampjes ophangen? Gaatjes boren? Kitten? Niks is vandaag te gek! Jij bent vandaag de hele dag papa's hulp. Leuk extraatje: je maakt mama ook blij ;)!

Tip 3: Maak een thuisbiocoop

Sleep alle matrassen, dekens en kussens naar beneden en maak een echte thuisbioscoop. Alle lampen uit, maak popcorn in de magnetron en laat papa zijn favoriete (kindvriendelijke) film uitzoeken. Haal tijdens de film extra popcorn en een lekker koud biertje voor papa. Gegarandeerd succes!

Tip 4: Maak een invulboekje voor papa

Maak samen met mama een fotoboek/invulboekje voor papa met alle stoere, heldhaftige momenten die je samen met papa hebt beleefd! Ook leuk om zelf bij iedere foto een tekstje te plaatsen. 

Tip 5: Ga vissen met je pap

Huur een bootje, sla jullie hengel uit en vang jullie eigen vis! Natuurlijk kun je ook lekker zitten langs de kant. Voer leuke gesprekken met je pap, haal herinneringen op en geniet van jullie tijd samen. Klaar met vissen? Laat dan alle visjes weer vrij! Je mag ze niet mee naar huis nemen.

Tip 6: Extra lief zijn voor papa

Alle papa's zijn gek op lieve kinderen, maar op vaderdag nog een beetje meer. Geef je papa vandaag maar heel veel extra's knuffels en kusjes, want dat heeft de liefste papa van de wereld verdiend! 

Extra tips:
- Ga samen sporten of wandelen/fietsen
- Zing/dans of maak muziek 
- Bouw samen iets
- Maak samen een foto (om deze nooit te vergeten!)
- Meet hoe groot papa is
- Papa mag kiezen: kussengevecht, kietelgevecht of stoeipartij
- Help papa met scheren
- Was de auto of fiets van papa
- Eet/drink samen een ijsje of lekker drankje
- Maak samen iets lekkers klaar
- Geef papa een nek of schoudermassage

Vaderdag cadeau tip 1: Dagje scheuren

Is je pap gek van sportieve en snelle auto's? Geef je vader dan een dagje scheuren cadeau! Hoe cool is dat? Bijvoorbeeld in een Ferrari 360 Modena! In slechts 4,3 seconden naar 100 km/uur... dat kan met deze Ferrari! Hoe cool klinkt dat? 

Vaderdag cadeautip 2: Een coole zonnebril

Veel papa's worden vrolijk van een mooie zonnebril! Bij bol.com heb je een ruime collectie met toffe zonnebrillen voor papa in iedere prijsklasse. Laat de zomer maar komen, want papa is er klaar voor!

Vaderdag cadeautip 3: Invulboekje

Geef papa een leuk ingevuld boekje van je kindje(s)! Naast dat dit boekje er ontzettend leuk en lief uitziet heeft het ook onwijs leuke vragen, zoals: 'de stomste regel in huis vind ik..' en 'ik ben zo blij dat je deze dingen voor me doet..'. Vul samen met je kindje(s) dit boekje in en papa heeft een top cadeau!

Vaderdag cadeautip 4: Burgers (voor echte stoere papa's!)

Dit boek over burgers mag absoluut niet ontbreken in de kast van je pap! Ik bedoel.. burgers, BBQ en papa dat is toch de perfecte combinatie? En met dit boek kan papa de aller lekkerste burgers maken die je ooit hebt gegeten. Het boek is namelijk geschreven door drievoudig winnaar van de lekkerste hamburger van Nederland: Laurentz Craane! Leuk weetje; deze hamburger koning is onze buurman!

Vaderdag cadeautip 5: Geef een gezelschapspelletje 

De meeste papa's zijn gek op gezelschapspelletjes! (en vooral op winnen!) Geef je papa een leuk gezelschapspel zoals, 30 seconds, Party & Co Family of Trivial de familie editie. Super leuk om een spelletjes marathon te houden! Oh, en om soms papa te laten winnen.. 

En hé, als je het echt niet weet... dan zijn er tijd nog sokken, maar dan wel vrolijke 
Happy Socks! ;)!

Hopelijk heb ik je kunnen helpen met het vinden het perfecte cadeau voor de allerliefste, stoerste en knapste papa! Ik wens alle papa's een hele fijne vaderdag! 💙

Liefs,
Lieve Lies

P.s 
Vergeet alle lieve opa's niet!

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.