Het verhaal achter de 'Birth Flower Collectie'

In de zomer van 2020 overleed mijn vader aan de gevolgen van COPD. Na een lange tijd samen met mijn zus voor hem te hebben gezorgd hebben we helaas veel te vroeg afscheid van hem moeten nemen. Kort daarna leek het me mooi om een tattoo te laten zetten voor mijn vader, maar wat dit moest zijn... Daar kwam ik maar niet uit. Het is van alles geweest: een olifant, een vlinder, een schaakstuk, maar echt tevreden was ik niet. Tot ik in aanraking kwam met de Geboortebloem. Mijn vader is in oktober geboren en ik ging direct op onderzoek uit welke bloem bij zijn geboortemaand hoorde. Geen moment heb ik getwijfeld om de tattoo te laten zetten en als ik er naar kijk, krijg ik een positief gevoel en kijk ik met trots terug naar de tijd die ik met mijn vader gehad heb. 

Vorig jaar wilde ik meer gaan doen met de Geboortebloem. Al die bloemen, prachtig! En.. er is nog vrijwel niks mee gedaan in Nederland. "Waarom niet" dacht ik. Zo kwam ik bij mijn tante, tante Hanneke. De zus van mijn vader. Ze is kunstenares en ik vertelde over de geboortebloem en mijn ideeën. Ze werd meteen enthousiast en ging aan de slag met onderzoek over de maanden en de bloemen die daar bij horen. Een jaar later zijn voor 12 maanden, 12 prachtige bloemen ontworpen door mijn lieve tante. Ik ben onwijs trots dat ik dit met haar heb kunnen doen!

 

De Birth Flower Collectie is een ode aan mijn vader, een ode aan het nieuwe leven, maar ook het oude leven. In de collectie kun je naast je romper voor een nieuw leven, zaadjes voor bloemetjes bestellen. Deze worden uiteraard ook in een mooie verpakking toegevoegd aan je cadeau. Ook is het mogelijk om een handgemaakte kaart toe te voegen met een persoonlijke tekst. 

Momenteel is de Birth Flower Collectie alleen nog te bestellen op een rompertje en een katoenen tas, maar als je iets anders in gedachten hebt, schroom dan vooral niet om me te contacten! Er is veel mogelijk! 

Als laatste wil ik graag drie mensen in het bijzonder bedanken. De eerste die ik graag in het zonnetje wil zetten is natuurlijk mijn lieve Tante, Tante Hanneke. Zonder haar was dit niet mogelijk geweest! Als tweede wil ik graag Rita van Wegner Design bedanken. Naast dat ze mijn huisstijl heeft ontworpen heeft ze ook geholpen met het het digitaliseren van de bloemen. Heb je dus nog iemand nodig voor je graphic design? Dan is zij zeker een aanrader! Klik hier om naar haar site te gaan. En daarnaast wil ik Rhona Waterreus-Kho bedanken van The Word Shirt. Rhona heeft me onwijs geholpen met het drukken en samenstellen van de kleuren. En ze drukt echt prachtig. Kwaliteit staat bij haar echt voorop! Klik hier om naar haar Instagram pagina te gaan. 

 

Ben je nieuwsgierig geworden naar The Birth Flower collectie? Klik dan hier om naar de pagina te gaan!

 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.