By Ferial

By Ferial is opgericht in Maart 2010 door mode-ontwerper Ferial de Groot. Dit merk specialiseert zich in tops, en doet het net even anders door exclusieve shirts aan te bieden in deze tijden van massaproductie.

Alle items uit de collectie van By Ferial zijn uniek en handgemaakt voor een doelgroep die juist deze aspecten erg kan waarderen. En laat Lieve Lies dit nou net enorm waarderen! Nét even anders.

Na 5 jaar succes in herenkleding, werd ook By Ferial Mini geboren. Op deze manier kunnen papa en kind stralen in dezelfde outfits. Want, twinning is winning!

We houden alle ontwikkelingen van By Ferial in de gaten en vullen onze webshop aan met de leukste items! 

Lees meer »

New Classic Toys

Plezier en ontwikkeling

Spelen is niet alleen leuk, het is ook ontzettend belangrijk. Spelenderwijs leren kinderen de wereld kennen. Bouwen, stapelen, muziek maken of imiteren: spelen draagt bij aan de ontwikkeling van inzicht, talent en motoriek. Het speelgoed van New Classic Toys draagt bij aan het stimuleren van deze ontwikkeling. New Classic Toys zorgt ervoor dat spelen voor ieder kind leerzaam en waardevol kan zijn.+

Duurzaam speelgoed
New Classic Toys staat voor kwalitatief en educatief speelgoed. Sinds de oprichting in 1991 heeft New Classic Toys een brede collectie van duurzaam en aantrekkelijk speelgoed opgebouwd.

Hoogwaardige kwaliteit

New Classic Toys wil kinderen uitdagen, prikkelen en vermaken met kwalitatief hoogwaardig speelgoed. Alle producten, zowel van ons eigen merk als de merken die wij vertegenwoordigen, voldoen aan de strengste veiligheidseisen.

Lees meer »

Little Adventure

Uniek, hip & trendy

Little Adventure is sinds 2017 online en sinds 2019 is er ook een winkel gevestigd in Meerssen. Little Adventure biedt hippe en trendy baby en kinderkleding aan. Er is een ruim assortiment met hippe, schattige en stoere kleertjes met bijpassende accessoires.

Handmade
Little Adventure produceert handgemaakte en duurzame items gemaakt in Nederland met een unieke stijl. De collectie bestaat uit schattige boxpakjes, stoere sweaters, hippe broekjes en nog veel meer. 

Assortiment
Ben jij opzoek naar unieke kleding en accessoires voor jouw baby of kindje dan ben je bij Lieve Lies aan het juiste adres. Little Adventure houdt altijd die nieuwste trends en stoffen in de gaten zodat zij altijd unieke baby en kinderkleding kunnen aanbieden.

Veel boxpakjes van Little Adventure shop je bij Lieve Lies al vanaf maatje 44.

Lees meer »

Label Spruit

Inspired by nature and designed for the little ones

Label Spruit is opgericht in november 2020. Label Spruit kenmerkt zich door het gebruik van natuurlijke kleuren. Zo heeft uitstraling van Label Spruit iets rustigs en unieks. En laat Lieve Lies daar nou net dol op zijn! 

Alle items van Label Spruit zijn handgemaakt: van de kleding tot oma’s slofjes, de love to lounge hoes voor om het voedingskussen of het zachte beddengoed voor de wieg en het ledikant.


Label Spruit wil de wereld iets beter achterlaten. Dit uit zich door bijvoorbeeld lokaal in te kopen, samen te werken met een atelier waar men mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt begeleidt, of stoffen te gebruiken die eerlijk en duurzaam geproduceerd worden. Zo maakt Label Spruit gebruik van gerecycled katoen en hebben alle stoffen een OEKO-TEX kenmerk. De standaard richt zich op het beperken van het gebruik van schadelijke stoffen in relatie tot de gezondheid van de eindgebruiker.
 

Hoewel het label dus gericht is op gezondheidsaspecten van het textielproduct, hebben de richtlijnen voor het gebruik van schadelijke stoffen ook raakvlakken met de ecologische dimensie van duurzaamheid. 

Lees meer »

Siemz

Be unique, be Siemz 

Dit is sinds een aantal jaar het motto van Siemz. Het merk Siemz ontwerpt comfortabele kleding waar kinderen zich lekker invoelen met een uniek randje. Nét even anders. En laat Lieve Lies daar nou net van houden!. Vanuit deze visie ontwerpt Siemz twee keer per jaar een nieuwe collectie. 

Siemz & Duurzaamheid

Siemz draagt een steentje bij, voor een beter milieu door zo duurzaam mogelijk kleding te produceren. Siemz produceert zo veel mogelijk kleding in hun eigen atelier, en waar dit niet lukt werken zij samen met kleine ateliers. 

Siemz vindt het belangrijk om mensen bewust te maken van de manier waarop ze consumeren. De kleding van Siemz is gemaakt om lang mee te gaan en steeds opnieuw te worden gedragen. De kleding gaat lang mee, en kan door een broertje of zusje worden gedragen.

Unisex
Door de kleding zo veel mogelijk unisex te maken, kan het eenvoudig doorgegeven worden aan broertjes en zusjes, waarbij het geslacht niet zo veel uit maakt. Wil je de kledingkast van je kind aanvullen, dan kun je iets uit de nieuwe collectie kopen en combineren met items uit eerdere collecties. Handig toch?

Lees meer »