• Gratis verzending vanaf €75
  • 14 dagen bedenktijd
  • Snelle verzending
  • Vrolijk verpakt
  • Only 5 stars @ Trust Pilot

Het verhaal achter de 'Birth Flower Collectie'

In de zomer van 2020 overleed mijn vader aan de gevolgen van COPD. Na een lange tijd samen met mijn zus voor hem te hebben gezorgd hebben we helaas veel te vroeg afscheid van hem moeten nemen. Kort daarna leek het me mooi om een tattoo te laten zetten voor mijn vader, maar wat dit moest zijn... Daar kwam ik maar niet uit. Het is van alles geweest: een olifant, een vlinder, een schaakstuk, maar echt tevreden was ik niet. Tot ik in aanraking kwam met de Geboortebloem. Mijn vader is in oktober geboren en ik ging direct op onderzoek uit welke bloem bij zijn geboortemaand hoorde. Geen moment heb ik getwijfeld om de tattoo te laten zetten en als ik er naar kijk, krijg ik een positief gevoel en kijk ik met trots terug naar de tijd die ik met mijn vader gehad heb. Vorig jaar wilde ik meer gaan doen met de Geboortebloem. Al die bloemen, prachtig! En.. er is nog vrijwel niks mee gedaan in Nederland. "Waarom niet" dacht ik. Zo kwam ik bij mijn tante, tante Hanneke. De zus van mijn vader. Ze is kunstenares en ik vertelde over de geboortebloem en mijn ideeën. Ze werd meteen enthousiast en ging aan de slag met onderzoek over de maanden en de bloemen die daar bij horen. Een jaar later zijn voor 12 maanden, 12 prachtige bloemen ontworpen door mijn lieve tante. Ik ben onwijs trots dat ik dit met haar heb kunnen doen!

Lees meer »

Vaderdag tips om papa extra in het zonnetje te zetten

Mama's & kids opgelet: het is alweer bijna vaderdag! En we willen natuurlijk alle lieve, stoere, sterke en knappe papa's in het zonnetje zetten! Hieronder vind je een heleboel tips hoe je jouw papa een heerlijke vaderdag kunt bezorgen, want jouw papa is toch de liefste van de hele wereld? Natuurlijk heb ik ook leuke cadeau tips voor je verzameld, zodat papa een onvergetelijke vaderdag heeft!

Lees meer »

8 tips om groep 8 nooit te vergeten!

Groep 8 is natuurlijk het einde van de basisschool en voor sommige kids is het over een paar dagen of enkele weken al zo ver. Het einde van een periode, een mijlpaal voor kids en het begin van een hele nieuwe fase: de middelbare school. Wat een prestatie! Een stapje dichterbij 'groot' worden, zelf ontplooiing en zelfontwikkeling. Met deze leuke tips zal groep 8 een ware en blijvende herinnering worden!

Lees meer »

Moederdag tips voor een onvergetelijke dag

Het is bijna Moederdag en we willen natuurlijk alle mama's in het zonnetje zetten! Hieronder vind je een heleboel tips hoe je jouw mama kunt verwennen. Ook heb ik wat leuke cadeau tips voor je verzameld, zodat je mama extra blij is!

Lees meer »

11 musthaves & tips voor een mama’s to be

Joeehoeee, je bent zwanger en de baby komt er misschien al bijna aan. Toen ik voor het eerst moeder werd, had ik werkelijk geen idee wat we allemaal in huis moesten halen en om eerlijk te zijn haalde ik alles in huis wat ik op verschillende websites kon vinden. En wellicht raad je het al... veel van die spulletjes liggen nog ongebruikt in de kast of zijn soms maar 1 of 2x gebruikt. Eigenlijk super zonde dus.. Daarom wilde ik graag een blog wijden wat ik in ieder geval wél hebt gebruikt toen wij net ouders waren geworden. Hopelijk helpt het je om de juiste keuzes te maken. Weet in ieder geval dat dit een persoonlijke blog is met mijn eigen ervaring, dus voel je zeker niet verplicht! Daarnaast geef ik je een aantal tips waar je hopelijk iets aan hebt!Heb jij ook toffe tips? Laat je ze dan weten in de reactie? Dan plaats ik ze in de blog. Zo kunnen wij mama's andere mama's to be een beetje helpen en inspireren. Veel lees plezier!

Lees meer »

Voorjaarscollectie Lieve Lies

Yes, het is januari en dat betekent dat we uit de donkere dagen langzaam naar het voorjaar gaan. Ik vind de wintermaanden gezellig, maar ik ben écht een lente/zomer persoon Dus ik kan niet wachten tot we weer heerlijk buiten in het zonnetje kunnen zitten.! Ook bij Lieve Lies zijn we druk bezig om de leukste items bij elkaar te shoppen voor voorjaarscollectie. Zo hebben we nieuwe merkjes ontdekt, zoals: Voor Pateekees, Eli & Nev en Mamino. Sommige van deze items vind je al in de webshop! 

Lees meer »

7 originele manieren om een zwangerschapsaankondiging te doen

Toen ik zwanger was van Frey hadden Jerry en ik van allerlei manieren kunnen bedenken om te vertellen dat ik zwanger was, maar (helaas) kwamen we niet verder dan een simpele foto voor op Instagram en Facebook. Gelukkig zijn er een heleboel toffe manieren om aan te kondigen dat je zwanger bent. Het bekend maken van de zwangerschap is voor iedereen heel persoonlijk. De één wil het letterlijk aan de hele wereld delen, terwijl de ander het liever alleen met mensen die dicht bij staan deelt. Aan wie je het ook vertelt, het maakt het nog zoveel meer leuker om het op een speciale manier te vertellen! Check hieronder een aantal toffe tips! 

Lees meer »

11 x spelletjes voor in de auto

Op vakantie gaan met de auto, dat is soms best een lange zit, zeker voor kids. Zinnen zoals: "Zijn we er al?" en "Hoe lang nog?" komen dan geregeld voorbij. Zelf gaan wij deze zomer een ritje maken naar Frankrijk met onze peuter van ruim 3 jaar.

Lees meer »

Daarom is puzzelen goed voor kids! (en voor jezelf!)

 Puzzelen is super goed voor je! Wellicht heb je vroeger urenlang gepuzzeld of laat je je kids uren puzzelen. Frey kan écht uren puzzelen achter elkaar. Hij zingt liedjes en puzzelt vervolgens alle puzzels die we hebben in elkaar. Puzzelen kan soms een hele uitdaging zijn, maar wist je dat je met puzzelen ook je hersenen traint? Puzzelen is, naast dat het leuk en rustgevend is dus ook super educatief! 

Lees meer »

10 redenen waarom hydrofieledoeken onmisbaar zijn voor ouders

Hydrofiele luiers.. wie kent ze niet? Althans, voordat ik zwanger was had ik er nog nooit van gehoord, laat staan gebruikt. Maar sinds Frey geboren is en ik weet wat ze kunnen, kan ik niet meer zonder! Dat klinkt heel vreemd, I know, maar echt believe me (voor alle nieuwe moeders), ze zijn een must! Lees hieronder waarom hydrofiele luiers super handig zijn!

Lees meer »

6 tips voor een staycation meivakantie met je kids

Hoera, het is meivakantie! De tijd om lekker veel tijd met elkaar te spenderen, tenminste als je als ouder ook vakantie hebt natuurlijk ;). Helaas mogen we nog niet (fanatiek) naar een dierentuin, pretpark of andere activiteit, maar gelukkig kun je ook thuis van elkaar genieten en er een onvergetelijke vakantie van maken! Lees hieronder onze staycation tips!

Lees meer »